Cara Membuka Kedai Jual Barang Online Melalui Easystore

contoh theme untuk jualan produk online mengikut produk anda

Pernahkah anda terfikir untuk membuka kedai jual barang online melalui Easystore yang mudah seperti menjual tudung, baju, jam , kasut, makanan,dan sebagainya dengan berjaya dan berkualiti serta menarik minat pembeli untuk membeli secara mudah melalui website kedai anda.

Cara Membuka Kedai Jual Barang Online Melalui Easystore

Seperti yang kita ketahui pengaruh dan kesan internet semakin berkembang pesat dalam membeli barang secara online dan dengan Easystore ianya memudahkan peniaga kecil merebut peluang membuka kedai online dengan harga yang murah dan website anda akan nampak lebih berkualiti serta menarik minat pelangan untuk membeli secara terus melalui kedai anda. Harga untuk membina website kedai di Easystore ini terlalu murah berbanding dengan syarikat lain tawarkan. anda boleh menilai dengan harga dibawah ini.

Harga untuk membuka kedai online di Easystore
Harga untuk membuka kedai online di Easystore

kebanyakan peniaga online tidak tahu bagaimana memulakan bisnes e-commerce atau e-dagang ini.  Bagi segelintir mengambil jalan mudah dengan mempromosi di dalam facebook dan sekiranya facebook di hack oleh orang yang tidak bertanggungjawab ini akan menyukarkan penjual online seperti anda untuk memulakan balik bisnes dari awal semula. Mungkin ramai customer anda yang dulunya setia membeli produk melalui facebook atau instragram anda   akan lari dan tidak lagi percaya dengan barangan yang anda jual.

Selain itu, dengan lambakan penjual online di Facebook, Mudah.my atau instragram menyukarkan anda untuk bersaing bersama mereka. Kini dengan Easystore ianya memudahkan anda untuk menjual barangan secara online melaui jenama website kedai anda sendiri.

Terdapat pelbagai plug in untuk anda setup secara mudah yang disediakan oleh Easystore
Terdapat pelbagai plug in untuk anda setup secara mudah yang disediakan oleh Easystore

Salah satu website yang menggunakan khidmat easystore untuk perniagaan beliau: https://www.azzalamees.com/

Mari kita lihat bagaimana mudahnya membina perniagaan  impian anda dengan 4 langkah dibawah:

Langkah 1 Memuat naik produk anda.

Mudah sahaja dengan mengambil gambar dan meletakkan kategori untuk produk anda.Tidak menjadi masalah sekiranya anda mempunyai pelbagai gambar yang hendak anda letakkan. Anda boleh meletakan gambar secara pukal.

Langkah 2 Pilih pembayaran dan Penghantaran

Isi nama kedai dan penerangan dalam setiap barangan anda serta sediakan pelbagai kaedah pembayaran yang anda inginkan untuk kemudahan pelanggan anda. Anda boleh memilih sistem apa yang anda mahukan sama ada paypal, 2 checkout atau sebagainya. Sistem untuk memproses barangan anda akan dikira secara automatik.

Langkah 3 Reka bentuk yang mudah dan mesra pengguna melalui smartphone.

Tiada kemahiran rekabentuk web yang diperlukan. Anda pilih sahaja tema dan naik muat turun barangan anda serta sesuaikan dengan susun atur kedai anda hanya dengan satu klik sahaja.

Langkah 4 Menambah halaman page anda dengan mudah.

Anda boleh gunakan kandungan editor untuk menambah mengenai kedai anda, pelangan menghubungi anda, soalan lazim mengenai kedai anda supaya pengunjung mempunyai maklumat tentang kedai anda.

Anda boleh menggunakan set trial dahulu untuk tempoh percubaan dan saya yakin Easystore ini akan melancarkan bisnes online anda.

  >>CLICK DISINI UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN  KEDAI ONLINE ANDA SEKARANG<<

  >>CLICK DISINI UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN  KEDAI ONLINE ANDA SEKARANG<<

 

About slumber 97 Articles
saya seorang blogger dan saya suka menulis berkaitan infomasi, isu isu semasa dan tip-tip berguna kepada masyarakat

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*